joi, 12 aprilie 2012

Resurrection of Joey Ramone -Rock 'N Roll Is the Answer

    La 11 Ani de la moartea lui Joey Ramone, aceste este adus in memoria  noastra de catre cei de la BMG Rights Management printr-un nou material solo, si anume un album numit "Ya Know? "
   Inregistrarile ce compun acest album memorial sunt extrase din arhivele cu inregistrari ale artistului.

   Pentru cine nu stie, si nu cred ca sunt multi din categoria asta, Joey Ramone nascut Jeffry Ross Hyman in 19 Mai 1951-decedat in 15 Aprilie 2001 , a fost un pionier al muzicii Punk Rock, fondator si vocalul trupei Ramones . Piese precum " Glad to See You Go" ; I Remember You  ; Mama's Boy , si multe altele, ne sunt si acum puncte de reper ale muzici sale.

    Sa revenim la "Ya Know? " , si  prima piesa pusa la dispozitia publicului de pe acest nou album este "Rock 'N Roll Is the Answer" , piesa ce beneficiaza de o inregistrare video sugestiva, si anume procesul de inregistrare pe vinil , imagini de arhiva.
                                                         Sa vizionam clipul .


         Albumul, si intreg proiectul a fost  produs sub atenta supraveghere a lui Mickey Leigh, fratele artistului, care declara : "'A fost foarte important pentru mine ca aceste piese sa vada lumina zilei intr-o forma care va aduce un omagiu fratelui meu. Faptul ca acuma il tin in mana, este un triumf pentru intreaga sa caiera."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu