duminică, 1 aprilie 2012

The Mono Jacks

 Pentru azi, am ales piesa Woman a celor de la The Mono Jacks. Piesa este un extras de single de pe EP-ul Fortunes , material discografic lansat anul trecut , si care se bucura de un videoclip interesant, simplu.



 Si daca tot vorbim de The Mono Jacks, pe data de 6 Aprilie, deci peste mai putin de o saptamana, baietii vor canta in Wings club din Bucuresti.
       Despre The Mono Jacks, ar fi multe de spus, dar putin spatiu si timp, reamintesc doar atat, solistul vocal  este nimeni altul decat Doru Trascau de la formatia AB4 , care revine in wings la doar doua luni dupa sustinerea recitalului alaturi de Grimus.

     Inca ceva, The Mono Jacks, este o trupa care in 2011 au avut un trend ascedent in viata muzicala , cu multe participari la evenimente si festivaluri importante din Europa, cu o lansare de material discografic, cum spuneam mai sus, de pe care sunt extrase piesele Maria , Come Back Girl , Push The Pedal si Woman.
     Din cate se zvoneste, si 2012 se anunta un an spectaculos pentru baieti, cu partiipari in tara, si sper si afara.

  Sa revin la concertul din Wings, si completez cu pretul biletelor care sunt diferentiate in functie de ora de intrare, si anume, pana in ora 22.00 pretul este de 15 lei, dupa ora 22.00 pretul fiind de 20 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu