marți, 10 aprilie 2012

Progressive Rock cu OSI si un nou videoclip

        Cand aud de o noua lansare din segmentul muzicii Progressive Rock ma bucur, nu as avea cum altfel. Am copilarit cu  genul asta de muzica . complexitatea si armonia melodica ma fascineaza si astazi. 

         Si uite ca azi , am auzit de o noua lansare, un nou videoclip, For Nothing  , a celor de la OSI.
   For Nothing este extras de single de pe albumul Fire Makes Thunder inregistrat la casa de discuri Metal Blade Records si lansat oficial in data de 27 Martie 2012

   Fire Makes Thunder  este al doilea material discografic sub colaborarea cu Metal Blade Records ( inceputa in 2011)  si al cincilea din istoria trupei.
     Track listul complet, ( adica cele 8 piese ale albumului) , este urmatorul.: Cold Call ; Guards ; Indian Curse ; Enemy Prayer ; Wind Won't Howl ; Big Chief II ; For Nothing ( piesa ce o ascultam imediat) ;si  Invisible Men..

        Dupa ce ascultam piesa , astept comentariile voastre legate atat de melodie cat si de Prog Rock.

                                 

Un comentariu:

  1. Fii alaturi de naratiunile sonore a celor de la Yes, de monumentalii King Crimson, continuatorii Marillion si desigur, ramai in prezent cu cei de la Spock´s Beard. Fa cunostinta cu tot ce tine de Rock Simfonic, Art Rock, Psihedelic, Progresiv Electronic si Metal. = www.radioprog.ro =

    RăspundețiȘtergere