joi, 19 aprilie 2012

EUROPE cu un nou videoclip "Not Supposed To Sing The Blues"

     "Not Supposed To Sing The Blues" este videoclipul piesei ce promoveaza noul album al celor de la EUROPE , album ce poarta un nume destul de interesant " BAG OF BONES ".
 
       Bag of Bones este al noualea material discografic de studio al trupei si va fi lansat oficial luna asta, adica Aprilie 2012.
      Despre album toti membri trupei au avut cuvinte de lauda, dar John Norum a vorbit pe placul meu..citez: "De ce sa conduci un Volkswagen Beetle cand poti sa conduci un Rolls Royce?! „Bag Of Bones” este un album de rock clasic! Chiar si mamei mele ii place.. "...cum sa nu-ti placa aceasta descriere?

     Sa revenim la  Not Supposed To Sing The Blues , primul extras de single de pe acest nou album , piesa ce aduce Rock-ul clasic acolo unde-i este locul, si anume in primele randuri ale muzicii..

     Sa ascultam piesa.

 


   Este sau nu este un tribut adus rock-ului clasic? Asa zic si eu!

   Si daca tot am vorbit de Europe, sa vorbim putin si despre planurile lor de viitor, asa cum specifica si Joey Tempest , un turneu European, participarea la festivalurile Europene, inca un turneu in anul viitor, adica 2013,  iar la inceputul lui 2014 inregistrarile pentru un al zecelea album, cam astea ar fi pe scurt planurile trupei in viitorul apropiat , sa speram ca se vor tine de planuri , si in 2014 cumparam cel de-al zecelea lor abum.

    Ca tot am adus in discutie participarea lor la Festivalurile Europene, vom avea si noi ocazia sa-i vedem live, in Romania, in data de  16 Iunie , la festivalul OST FEST , festival ce se prefigureaza a fi cel mai mare festival rock din Romania , dar despre OST FEST poate voi scrie un alt articol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu