marți, 17 aprilie 2012

I believe in Romanian Rock : Ultimu' Nivel a lansat "Sunt Adevarat"

  Cred cu tarie in Rock-ul Romanesc, stiu cu siguranta ca sunt trupe care merita mult mai mult decat un public limitat la granitele noastre, si cand aud de noi lansari, ma bucur si entuziasmez. 
   
  Din categoria asta fac parte si trupa " Ultimu' Nivel"  o aparitie interesanta pe scena  Rock din Romania.

  Baimarenii , ma refer la Ultimu' Nivel, pentru ca da, sunt originari din Baia Mare, au ajuns la al treilea videoclip, "Sunt Adevarat" lansat aseara, 16 Aprilie, Piesa este a doua inregistrare, dupa "Alexandra" care va figura pe un nou album ,  album pe care il asteptam sa iasa la lumina cat mai repede.

    Infiintata in anul 2003, cu multe aparitii TV , cu trei videoclipuri, cu o suita de participari la concerte si festivaluri atat locale cat si peste granite, cu o influenta muzicala de stil  Punk , cu ceva modificari de componenta pana in clipa asta ( speram sa ramana in aceasta formula pana la final), au ceva planuri pentru anul 2012, si anume: lansarea de album cat si participarea la competitia GBOB ( Globale Battle of the Bands) unde spera ei, dar si noi, sa ajunga pana in finala. Le uram succes !

    Sa ascultam piesa, si sper eu sa auzim de ei din ce in ce mai des . Eu zic sa-i trecem in Playlist si sa-i urmarim , merita.

ULTIMU NIVEL - SUNT ADEVARAT

Vezi mai multe video din diverse

 Ultimu' Nivel - mica istorie.

 - 2003 anul in care trupa a luat fiinta
 - componenta initiala : Ionut Sabou , Szilard Szekely , Cristi Matesan
 - componenta actuala : Ionut Sabou , Szilard Szekely , Bobu Cristi
 -  inregistrari video : Sabia lui Zorro
                              Alexandra
                              Sunt Adevarat


        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu