luni, 2 aprilie 2012

Blind Spiris la primul album de studio

   Ascultam melodia There Can Be Only One a celor de la Blind Spirits, o inregistrare video de studio pe o melodie care ii  caracterizeaza., fiind si extras de single de pe primul lor album , dar despre asta vom vorbi dupa ce ii ascultam.


 
    Blind Spirits sunt o trupa de Heavy Metal , si cum spuneam mai sus,  au ajuns in sfarsit la un moment important,  lansarea  primului lor album discografic , Trapped Into Reality , lansare ce va fi in data de 7 Aprilie in club Damage din Bucuresti.

   Albumul va beneficia de un turneu de promovare incepand cu data de 12 Aprilie in Campulung urmand Brasovul , Sibiu, Deva , Timisoara, Arad si Constanta..
   Nu stiti foarte multe despre ei?. sa vorbim putin .
Trupa Blind Spirits , infintata in anul 2003 , cu o usoara schimbare de componenta in anul 2009, schimbare care se pastreaza inca, si care speram ca se va pastra si de acum inainte, o trupa care au concertat alaturi de Hamerfall , de Trooper, cu participari la festivaluri moto, si multe concerte de club.
  2012 se anunta si el  un an plin pentru trupa, cu participarea lor la festivalul Wacken open air , la Rock N Iasi , la festivalul Seawolfs din Mamaia , la festivalul Artmania din Sibiu., deci un an in care vom auzi mult , si scrie si mai mult despre ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu