miercuri, 16 octombrie 2013

Vreau să învăț chitara !

Să presupunem următoarele situații :
     - ai un copil ( vârsta este irelevantă ) vezi că-i place ( sau că-și dorește ) să învețe a cânta la chitară
     - cânți la chitară ( ești tânăr , eventual  activezi deja într-o trupă ) dar vrei să evoluezi profesional
     - sau ești ca mine , un Rocker ( la fel , vârsta nu contează ) dar vrei să înveți arta chitării

Te apuci și cauți un profesor de chitară care să-ți poată preda , astfel încât cursurile să nu fie doar o pierdere de timp ( vrei să înveți ceva , ceva care să te ajute ) pentru că ești perfecționist și vrei ca informațiile acumulate să fie de calitate , să-ți ajute în carieră , să te dezvolți profesional .

La ce te uiți când alegi acest "profesor de chitară " ?..ce calități cauți la el/ea ? Cum îl proiectezi profesional înainte de a te apuca să-l cauți ?

Repet , nu vrem doar să bifăm ceva în CV la rubrica hobby , și nu este așa ? oferta  destul de variată , anunțuri sunt peste tot cu : " ofer lecții de chitară ".

Deci .Caut "Profesor de chitară " , așa că ajută-mă cu sfaturi .


 

4 comentarii:

  1. Trebuie in primul rand sa urmareasca interesele elevului, sa vada ce anume il pasioneaza si ce ar vrea sa invete. In al doilea rand sa aiba rabdare subicienta, sa se plieze dupa modul elevului de a invata si la ritmul lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok , astea sunt esențiale pentru orice tip de profesor , și ideale. Dar cum ne referim la un profesor de chitară , nu ne interesează și know-how-ul lui ?

      Ștergere
  2. Un curs in cadrul Scolii populare de arta? In Brasov stiu exista, iar profesorii sunt cei care predau si in cadrul Liceului de Arta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci ceea ce recomanzi tu se bazează în mod special pe bagajul de cunoștințe și experiența profesională !....asta-mi place .

      Ștergere