vineri, 18 octombrie 2013

Toamna asta vine cu un FESTIVAL real ! November To Dismember !

 Deci se poate ! Chiar dacă cu un ghiocel nu se face primăvară ...Se poate ! Da , mă refer la festivalurile Rock din România , un fenomen de care nu sunt mândru , un fenomen care este penibil , dar lucrurile par a se schimba . Deci se poate !

 Mă uitam pe descrierea acestui eveniment , unde organizatorii , Axa Valaha Productions si Ribcage Booking , și-au dat toată silința , și-au pus toată priceperea pentru a  realizeza ceva , ceva care poate rivaliza ușor cu piața europeană.  .

   De ce am toată admirația pentru acest " festival " ? de ce  speranța că lucrurile încep să se miște în direcția cea bună  ?  Pentru că in cazul de față nu sunt două trupe pe scenă ...nu sunt trei sau patru trupe aruncate acolo pentru a păcălii publicul  ..Sunt "douăzeci " de formații pentru două zile de muzică  . Un festival de două zile pe scenă unui club , un festival  indoor  . Deci ? DECI SE POATE !

 Și nu sunt douăzeci de trupe "newcomers" ...doar pentru a umple scena ..sunt trupe care au un cuvânt de spus , fiecare în parte , în viața muzicală Rock .

   "HAIL OF BULLETS (Holland), AURA NOIR (Norway), IMPALED NAZARENE (Finland), AHAB (Germany), AVULSED (Spain), NEGURA BUNGET (Romania), DAEMONICUS (Sweden), ENDLESS PAIN (Italy), ETERNAL DECAY (Israel), FESTERING REMAINS (Sweden), FETO IN FETUS (Poland), GRIMEGOD (Romania), INFEST (Serbia), KROW (Brazil), RIUL DOAMNEI (Italy), SCARECROW (Finland), SINCARNATE (Romania), SOLACE OF REQUIEM (USA), SPASM (Czech Rep), TERMINAL PROSPECT (Sweden) "

  DECI SE POATE !

 November To Dismember este un festival ce-se va desfășura în zilele 29 și 30 Noiembrie , locația aleasa fiind Fusion Arena din București ( strada Traian Popovici nr 79-91 )

  Personal am deja regrete că îmi este practic imposibil să ajung la ceea ce consider primul eveniment care chiar își merită titulatura de  "FESTIVAL ROCK INDOOR " .



Pe pagina de FB creată special pentru acest  eveniment:   https://www.facebook.com/events , unde eu zic să intri  , să dai join ( dacă chiar ai cum să ajungi la acest eveniment , nu ajută cu nimic  doar " click " ) și dacă vrei să-i ajuți cu un share ar fi ideal .

Keep Rock !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu