miercuri, 9 octombrie 2013

MediaForest - o nouă jucărie a oamenilor din muzică ?


  Sau mai bine spus de ce nu am eu încredere în aceste topuri făcute pe baza difuzărilor în audiovizualul autohton  !



  De ce ? Pentru că la fel ca și în cazul concursurilor jurizate , unde locurile se negociază ca la târg încă dinainte să înceapă competiția propriu zisă , și aici ne referim tot la o cacealma neconcludentă , nerealistă și care nu reflectă realitatea .

 Știm cu toții , dar preferăm să trecem cu vederea ( mai ales cei implicați direct în fenomenul muzical ) , că pentru a ajunge în playlist-ul posturilor media ( radio , tv ) nu ține de calitatea piesei , de notorietatea formației . Ține  doar de orgoliile management-ului , de interesele financiare ale celor care plătesc publicitatea , și de multe ori de cât de pupincuristă este "formația" ca atare.

  Cum poate un astfel de "Top"  sa fie concludent și reprezentativ , când pe posturile naționale , luni de zile sunt difuzate un număr limitat de câteva piese , și mereu aceleași ? Cum poate un astfel de "Top " să fie realist , când pe posturile naționale ,  în marea majoritate a acestor posturi , se aude doar o "lăbăială" muzicală ?

   În concluzie , asta este părerea mea , căutați o diversitate mai mare a sursei muzicale , existând o plajă enormă în mediul on-line , mediul FM  dezamăgind în trecut ,  și dezamăgește în continuare !

Un comentariu:

  1. you had me at "lăbăială" muzicală :)) foarte fain artiocolul. singurele posturi pe care le urmaresc eu sunt Smart Fm, Guerilla si Magic FM. sunt mai altfel

    RăspundețiȘtergere