joi, 3 mai 2012

Noutati de 1 Mai -recapitulare

      Sa facem o mica recapitulare a ultimelor zile , nu de alta, dar in mica vacanta nimeni nu a avut chef de scris. S-au intamplat multe,  si la "draku" , putem sa trecem  asa usor peste?
 
      Apropo de mica mea vacanta , ca tot rocker-ul ce vrea sa traiasca liber, am fost in Vama Veche, marea e la fel , placuta si captivanta, Vama nu mai e ce-a fost :( , dar asta este o alta poveste.

     Sa revenim la noutatile muzicale din ultima perioada. A fost un 1 Mai plin de lansari .

     Incepem in forta , cu un death metal oferit de cei de la DECAPITATED si noua lor inregistrare , Homo Sum”  cu o mentiune personala : aviz celor care cica faceti muzica, instrumental asa se face dah?..
     Fara prea multe cuvinte, nu e timp si sunt multe de ascultat , despre Decapitated sper ca toata lumea a auzit si fiecare stie strictul necesar sau chiar mai mult , trecem direct la muzica.



     Continuam in acelasi stil agresiv , cu un thrash metal  si "Premonition of the Wicked" noua piesa si inregistrare video a celor de la Sinate.
     Personal este prima data cand ascult trupa asta, dar suna bine,
                                   deci Sinate si "Premonition of the Wicked" 
                           

    Despre Tenacious D si piesa lor "Rize The Fenix" am mai scris, dar in acest weekend au lansat si videoclipul oficial, care din pacate nu poate fi vizionat decat pe pagina oficiala a trupei, adica AICI

        Terminam periplu nostru muzical cu o nota mai relaxanta, trebuie sa ne odihnim urechile cumva, si ascultam Regina Spektor si ultima ei inregistrare : "Small Town Moon".



       "Small Town Moon". este extras de single de pe cel de-al saselea material discografic de studio al artistei ,si anume 'What We Saw From The Cheap Seats'.
        Ok , cam atat despre muzica momentan , ascultam, ne gandim la mare si la drumuri prafuite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu