duminică, 27 mai 2012

I believe in Romanian Rock : Dirty Shirt au nevoie de tine !


     Pe baietii astia nu-i stiu personal , nici macar ca trupa nu-i stiu de foarte mult timp, dar cand apuci sa ii asculti  , sigur nu mai ai cum sa-i uiti.
        I-am intalnit pentru prima data in cadrul unui festival/concurs anul trecut , am ramas placut impresionat, am decis sa-i urmaresc mai mult, .
  
       Dirty Shirt au un stil de metal pur , uneori melodic, alteori agresiv , dar tot timpul sincronizat voce-instrumental.

    Dar deviez de la subiectul care m-a facut sa incep aceste randuri.

    Baietii astia lucreaza de zor la un album , indreptandu-se cu pasi siguri catre lansare .( eu stiu deja o piesa de pe noul album ce o astept cu nerabdare ). Dar cum fiecare drum este greu, si lucrul la acest album nu putea fi altfel , mai ales ca sunt pe cont propriu .

    Atentia mi-a fost atrasa de un comunicat de presa din partea lor, o actiune indrazneata si laudabila pentru industria de gen din Romania .

      Citez : ( si citeste si tu )

    "Iata ne aflam in linie dreapta pentru noul album DIRTY SHIRT: compozitiile sunt aproape finisate si toate detaliile logistice si tehnice sunt stabilite. Astfel inregistrarile vor avea loc in studioul Targ3t din Deva, iar mixajul si masteringul vor fi realizate de Charles Kallaghan Massabo, in celebrul studio The Hobby Shop din Los Angeles.


Avem inspiratia si energia necesara pentru un nou material care se anunta excelent. Fara sprijinul unui label, ne bucuram de o libertate artistica incredibila si nu suntem supusi unor constrangeri de marketing. In schimb, suntem nevoiti sa finantam albumul prin mijloace proprii.

Ca si multe alte trupe independente din intreaga lume, am realizat un sistem de prevanzare prin care fanii si prietenii nostri pot sa contribuie la realizarea acestui proiect si in acelasi timp sa primeasca recompense interesante. Toate informatiile necesare sunt disponibile pe pagina: dirty-shirt.com/project.html "
  Zic ca trupa asta merita tot sprijinul si increderea posibila . hai sa ascultam niste inregistrari , e cel mai bun argument , nu?

        Dirty Shirt - Manifest



      Dirty Shirt - Tell My Why



     Pentru mai multe piese si detalii , pe pagina oficiala de Facebook a trupei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu