marți, 8 mai 2012

El Gringo . Noua inregistrare a celor de la Manowar

         Tomai discutam cu cineva diferentele dintre un metal de calitate si un metal in care se urla fara sens.

        Manowar este o trupa care face toti banii , incadrandu-se in categoria trupelor care adopta si canta un metal de calitate , acustic, ritmat . Si tocmai au lansat o noua piesa,  " El Gringo" , compusa special ca si coloana sonara a peliculei cu acelasi nume.

        Este prima piesa de acest fel, scrisa special pentru un film , pastreaza temele si liniile melodice adoptate si consacrate de Manowar, iar baietii spun ca nu se vor opri aici, ca si colaborare cu producatorii filmului, si anume Studiourile After Dark.

    De asemenea, El Gringo este si parte componenta a noului album produs de catre Mnaowar , programat a avea lansarea oficiala in luna Iunie.

     Eu personal astept cu nerabdare si entuziasm albumul, dar sa ascultam piesa.


 
    Despre Manowar sunt multe de spus, dar cum postul asta nu se vrea a fi o biografie, o sa discutam putin despre pelicula ce poarta numele piesei, sau invers?..greu de definit.:)

    El Greco, productia , este un film de actiune avandui in distributie pe Scott Adkins , Christian Slater  si Yvette Yates , fiind difuzat pentru prima data in luna Mai in Statele Unite ale Americi.

    Depre colaborarea cu cei de la After Dark , Joey DeMaio spune : "Toata lumea iubeste filmele de actiune. Muzica noastra, impreuna cu efectele vizuale de top si subiectul captivant insemana combinatia perfecta, ca sa nu mai mentionez si sansa de a vedea cum muzica prinde viata pe ecran"

     Pelicu;a are toate sansele sa fie de succes, sa fie un film interesant si captivant, si pentru a va convinge, eu zic sa urmarim trailer-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu