vineri, 11 mai 2012

I believe in Romanian Rock ! astazi PhenomenOn

              Astazi avem in prim plan PhenomenOn.

   Tocmai au implinit cinci ani de cand sunt impreuna ca si trupa, tocmai au lansat un nou videoclip , deci sunt acolo , pe scena.

    Am vazut videoclipul, sincer sa fiu ma duce cu gandul la filmele lui Sergiu Nicolaescu , ma asteptam si la replici de genul " nu trage ! sunt eu / puslamale de nazisti , va bateti joc de partid?.." , un decor de fabrica in ruine , dar per ansamblu, filmarea este una profesionista, ceea ce este un plus pentru trupa.

      Melodia, este o tenta mult prea matura pentru  pusti, Cinderella Story , o alta melodia a trupei care beneficiaza de o filmare, se potriveste mult mai mult cu energia lui Catalin , solistul trupei .
    
       "United" este cel de-al treilea videoclip al lor, dupa "Baga riffu" lansat in anul 2009 si "Cinderella Story” in 2010.
       Dar sa urmarim videoclipul.



  Cum spuneam , o trupa de copii, care muzical s-ar putea ca peste inca cinci ani sa reuseasca o evolutie benefica pentru ei, pentru trupa. Nu pot sa fiu de acord cu Radu Balasa , managerul si impresarul trupei, spunand ca "PhenomenOn este deja o trupa mare " , este departe de adevar si mult prea fortata etichetarea.
   Am spus si sustin , Catalin , vocea trupei, are un spirit de scena, o energie care resusete sa atraga atentia , si sa nu uitam de voce, si la acest capitol promite. Andrei Balasa , unul din chitaristii   trupei, se vede ca are scoala Adi Manolovici , chitara parca face parte integrala din el ,dar ii lipseste total jocul de scena .

   PhenomenOn, in componenta ei completa inseamna : Catalin -voce ; Andrei -chitara ; Robert-bass ; Asy -chitara si Alex  la tobe.

   Personal le urez succes si astept ca peste icinci ani sa pot scrie de ei doar la superlativ  , momentan, as zice mai curand ca sunt o alta trupa in spectrul scenei Rock din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu