joi, 14 noiembrie 2013

Muzica se cumpără , nu se fură !

Cu toții ar trebui să înțelegem că  existența și evoluția trupelor românești se bazează într-un procentaj covârșitor pe propriile lor eforturi , atât financiare cât și logistice  , iar  tu ca și consumator de muzică ar trebui să contribui într-un fel sau altul la tot acest proces .

De la un simplu LIKE , un SHARE la ceea ce artiștii comunică , și până la plata unui bilet de intrare , cumpărarea de materiale muzicale , totul contribuie la dezvoltarea acestei industrii , care în definitiv se adresează nouă , mie , ție ...

Chiar dacă Rock-ul a pornit ca o revoluție împotriva sistemului , ca un mod liber de exprimare , să nu uităm ca fără susținerea artistului nu am avea ROCK . În toată această revoluție , am ajuns se pare să ne revoltăm chiar împotriva ROCK-ului , încercând să păcălim cu de la un leu și până la zece-douăzeci de lei , cumpărarea unei piese muzicale , participarea la un concert , etc .

Frații mei , cred ca am început să uităm că ROCK-ul înseamna în primul rând solidaritate  , valori morale , sentimente , libertate ..și lista continuă .

Nu zic că tot ce mișcă în ROCK-ul ăsta are valoare , peste tot sunt și non-valori , dar astea se cern singure , dispar .

Deci data viitoare când vrei să asculți o piesă nouă , plătește-o , nu costă mult . Când te bucuri de muzica formației preferate , gândește-te că a merge la concertele plătite îi ajută pe ei  să-ți ofere ție muzica bună .

Support Local Bands/Artists and Keep Rock !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu