vineri, 30 martie 2012

Tuborg Green Fest and Rock the City 2012

Cine a fost la Rock the City 2011? dar la Tuborg Green Fest  acelasi an?..anul acesta , la sfarsitul luni Iunie ,cele doua festivaluri isi unesc fortele ,o sa avem doi in unu, 3 zile  Tuborg Green Fest power by Rock the City 2012, cu destul de multe nume mari pe scena.

Deci, in zilele de 29 ,30 iunie si 1 Iulie, la Romexpo, parcarea C, pe scena vor urca trupe precum Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lostprophets , Within Temptation,  EVANESCENCE si SOULFLY.

Eu personal vreau sa-i vad pe G'N'R ( am ratat specatacolul lor de data trecuta din Romania), dar cred ca toata suflarea Rock'ereasca are de ce sa isi doreasca un bilet la Tuborg Green Fest power by Rock the City 2012 , avand prezente numai trupe etalon in acest an, ultimii intrati in joc, Evanescence si Soulfly fiind doua trupe care in ultima perioada isi impun vointa si dovedesc ca au un cuvant de spus in industria muzicala.

 Evanescence , cu un ultim album lansat in toamna anului trecut, intitulat chiar Evanescence , intrat pe primul loc in topul Billboard sectiunile Rock Albums, Digital albums, Alternative albums si the Hard Rock albums. O trupa cu 57 albume de platina si 6 albume de aur , 2 trofee Grammy de pe urma primului lor album Fallen , promit sa ridice publicul in picioare, si sa isi lase amprenta in memoria noastra.

             
Accesul publicului se va face astfel : -in ziua de vineri, 29 iunie, la ora 13.00
                                                           - sambata, 30 iunie si duminica 1 iulie, accesul publicului va fi la ora 12.00, iar orele de incepere a concertelor va fi urmatoarele, vineri, 29 iunie, la ora 15.00, sambata, 30 iunie si duminica 1 iulie, orele 13.00.

2 comentarii:

  1. Informatie de ultima ora!

    Trupa HEAVEN SHALL BURN au fost confirmati oficial ca participanti la festival.
    Un grup german, infiintat in 1996, cu 6 albume de studio la activ, un DVD interesant numit Bildersturm , cu participari la festivaluri precum Wacken Open Air sau Summer Breeze , show-ul din Romania va fi o premiera , mai ales ca generatia tanara de Rockeri au numai cuvinte de lauda despre trupa.

    RăspundețiȘtergere
  2. am de vanzare 2 bilete in golden circle ptr azi, 1 iulie 2012: 0761 102 461

    RăspundețiȘtergere